Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/03/cherez-jami-na-dorogah-p-jatoh-posadovtsiv-na-kirovogradschini-pritjagnuto-do-vidpovidalnosti.htm
новини, 3 березня 2017

Через ями на дорогах п'ятьох посадовців на Кіровоградщині притягнуто до відповідальності


Працівники патрульної поліції Кропивницького щодня здійснюють контроль за станом утримання вулично-дорожньої мережі. За результатами такої перевірки було виявлено значну ямковість на дорогах, що суттєво впливає на безпеку дорожнього руху - повідомляється на офіційній сторінці в мережі фейсбук Патрульна поліція Кропивницького.


За останній тиждень працівники поліції склали на посадовців п'ять адміністративних протоколів. Зокрема, два протоколи були складені патрульними за ч. 1 ст. 140 КУпАП (Порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт). Причиною складання адміністративних матеріалів стали дорожньо-транспортні пригоди, які сталися на вулиці Вокзальній і вулиці Волкова через незадовільне утримання комунальниками стану проїжджої частини. Від так через деформацію дорожнього покриття, на вулиці Вокзальній, водій автомобіля Volkswagen заїхав у вибоїну глибиною 20 сантиметрів та пошкодив колесо і бампер, такі ж пошкодження транспортного засобу отримав і водій автомобіля Toyota Corolla, який потрапив у ДТП на вулиці Волкова. У разі позитивного рішення суду на користь водіїв, їм мають відшкодувати завдані збитки.


Продовження читайте тут.


1874Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: