Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/27/u-kropivnitskomu-vidkrivsja-festival-konkurs-provesin-.htm
новини, 27 лютого 2017

У Кропивницькому відкрився фестиваль-конкурс «Провесінь»


У Кіровоградському музичному училищі урочисто відкривсяХХІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс виконавців на народних музичних інструментах «Провесінь», повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.


Щороку фестиваль-конкурс набуває все більшого масштабу. І цього року на музичне свято до Кропивницького приїде близько 500 кращих виконавців з усіх регіонів України. 


Музичний захід проходитиме з 24 по 28 лютого на базі Кіровоградського музичного училища та Кіровоградських музичних шкіл № 1 та № 2. 


Під часмузичного фестивалю проходитимуть концерти, майстер-класи, методичні конференції та конкурс виконавців на народних інструментах серед учнів музичних шкіл та студентів музичних училищ. 


Загалом, виконавці братимуть участь у 9 номінаціях (за інструментами), у яких їх оцінюватимуть представники професорсько-викладацького складу факультету народних інструментів Національної музичної академії імені П.І.Чайковського.


2154Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: