Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/17/za-minulu-dobu-rjatuvalniki-trichi-nadavali-dopomogu-vodijam-na-avtoshljahah-foto-.htm
новини, 17 лютого 2017

За минулу добу рятувальники тричі надавали допомогу водіям на автошляхах (ФОТО)


За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області надали допомогу трьом автомобілям, які потрапили на складні відрізки доріг, повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


16 лютого о 14:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Трояни Добровеличківського району потребує допомоги водій автомобіля «Мersedes-Benz Sprinter», який опинився на ускладненій ділянці дороги. Рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківки відбуксирували автомобіль на безпечну частину шляху.




О 21:00 на допомогу водію вантажівки «МАЗ» біля с. Луганка Петрівського району виїхали рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове.


У Кропивницькому на вул. Шахтарській о 22:49 рятувальники Аварійно-рятувального загону спеціального призначення допомогли вантажівці «Renault Magnum» виїхати на безпечну частину дороги. 



1257Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: