Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/10/zagrozi-vidkljuchennja-zakladiv-osviti-vid-gazopostachannja-u-kropivnitskomu-nemae-kostenko.htm
новини, 10 лютого 2017

Загрози відключення закладів освіти від газопостачання у Кропивницькому немає - Костенко


Станом на 10 лютого загрози щодо відключення від газопостачання закладів освіти у Кропивницькому не існує. Температурний режим у всіх школах і дитячих садочках підтримується відповідно до діючих санітарних норм.


На цьому наголосила начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко, коментуючи рішення позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке оперативно відбулося 9 лютого.


Нагадаємо, в результаті того, що з технічних причин двічі не відбувся тендер, оголошений управлінням освіти міської ради на закупівлю природного газу, ВАТ «Кіровоградгаз» попередило про можливе примусове відключення від газопостачання дванадцяти об’єктів управління освіти міської ради.


Комісія, з метою недопущення виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру об’єктового рівня в освітній сфері Кропивницького, своїм рішенням заборонила газопостачальникам здійснювати роботи із відключення від газопостачання котелень, що перебувають на балансовому утриманні управління освіти міської ради.


- Управління освіти міської ради отримало від комісії припис провести переговорні процедури закупівлі за скороченою схемою для укладання договору на постачання природного газу на лютий та наступні місяці опалювального періоду 2017 року, відзначила Лариса Костенко.


1476Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: