Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/10/upravlinnja-justitsii-proponue-zakohanim-publichno-osvidchitisja-u-svoih-pochuttjah.htm
новини, 10 лютого 2017

Управління юстиції пропонує закоханим публічно освідчитися у своїх почуттях


Напередодні 14 лютого – Дня усіх закоханих – обласне управління юстиції запрошує усіх бажаючих публічно освідчитися у своїх почуттях безпосередньо у стінах міського або районного відділів державної реєстрації актів цивільного стану.


«Є безліч варіантів того, як оригінально зробити пропозицію руки й серця коханій. Якщо ж ви бажаєте приємно здивувати свою обраницю, влаштуйте для неї обряд заручин у стінах відділу ДРАЦС або в форматі урочистої виїзної церемонії. Можете бути впевненим у тому, що після такого вчинку вам не відмовить навіть найвибагливіша дівчина», – відзначив начальник Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Вадим Гуцул.


Обласний орган юстиції залюбки розділить з вами один із найважливіших днів у вашому житті і допоможе зробити його у дійсності незабутнім. Більш того, спеціалісти районних відділів ДРАЦС візьмуть на себе всі турботи, пов’язані з організацією найочікуванішої і найсинтиментальнішої події у вашому житті – урочистого освідчення в коханні. Відтак романтична подія може бути проведена з дотриманням колоритних українських традицій або ж останніх європейських тенденцій. Усе залежить від вашого бажання, яке обов’язково буде виконаним!


1356Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: