Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/10/politseiski-kirovogradschini-pidbili-pidsumki-roboti-foto-.htm
новини, 10 лютого 2017

Поліцейські Кіровоградщини підбили підсумки роботи (ФОТО)


Поліцейські підбили підсумки роботи у січні та проаналізували результати першого дня відпрацювання. Нарада відбулася в Головному управлінні Нацполіції Кіровоградщини під головуванням очільника відомства Сергія Кондрашенка за участі його заступників, керівників оперативних служб та дев’яти найбільших територіальних відділів поліції.


Так, протягом першої доби відпрацювання зареєстровано 90 кримінальних правопорушень, із них - 30 крадіжок, у тому числі 2 квартирних, 4 грабежі, 1 факт незаконного поводження з боєприпасами, 2 наркозлочини, з яких 1 – утримання місць для незаконного вживання та виготовлення наркотичних засобів.


21 особі повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, із незаконного обігу вилучено 13 набоїв, розшукано 1 безвісти зниклу особу.


Крім того, у рамках відпрацювання перевірено 113 власників вогнепальної зброї, з них 4 громадян притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення правил обігу зброї.


Робота за усіма напрямками продовжується, повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


   


1615Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: