Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/10/minuloi-dobi-rjatuvalniki-nadali-dopomogu-vlasnikam-p-jati-avtomobiliv-foto-.htm
новини, 10 лютого 2017

Минулої доби рятувальники надали допомогу власникам п'яти автомобілів (ФОТО)


За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС в області 5 разів залучались для надання допомоги водіям, чиї автомобілі потрапили на складні ділянки автодоріг, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Так, двічі виїжджали рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове для буксирування автомобілів: о 13:00 опинився на складній ділянці автошляху Жовті Води-Кривий Ріг автомобіль «Газель» та о 16:25 була надана допомога по буксируванню вантажівки «MAN», яка не могла самостійно продовжити рух на автошляху Петрове-Олександрія.


Рятувальники 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Вільшанки допомогли об 11:32 вибратись на безпечну частину автошляху Вільшанка-Добре водію автомобіля «ГАЗ-53».


О 16:45 виїхали на виклик для надання допомоги автомобілю «Газель» на автошляху Кам’яний Міст-Войнівка рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнки. 


О 17:30 рятувальники 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргорода відбуксирували вантажний автомобіль «КАМАЗ» на безпечний відрізок шляху поблизу с. Листопадове.


   



1663Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: