Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/10/golova-profilnoi-komisii-miskradi-ne-bachit-pidstav-dlja-pidvischennja-tarifu-na-proizd-u-kropivnitskomu.htm
новини, 10 лютого 2017

Голова профільної комісії міськради не бачить підстав для підвищення тарифу на проїзд у Кропивницькому


Журналісти сайту «Кіровоград24» поцікавилися у голови постійної комісії Кіровоградської міської ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів Михайла Бєжана щодо його бачення і ймовірного підвищення тарифу на пасажирські перевезення в місті Кропивницький. Керівник комісії повідомив, що 1 лютого цього року відбулося засідання постійної комісії, яку він очолює і на засіданні були присутні міські перевізники, які й ініціюють перед міською владою питання підвищення тарифу на проїзд з діючих 3,5 грн. до 5 грн. по місту (до 6 грн. до селища Нового). 


«Я попросив їх навести вагомі аргументи за їх точку зору, адже ціна на паливо, останнім часом, як і на запчастини, суттєво не зросла. Фактично, єдиним аргументом з їх уст пролунало підвищення мінімальної заробітної плати з 1 січня 2017 року до рівня 3 тисячі 200 гривень. Проте, представники перевізників не надали повної інформації щодо кількості офіційно працюючих на їх підприємствах працівників, які отримують таку чи вищу заробітну платню. Тому, в складних умовах, в яких, фактично, виживає переважна більшість містян, які користуються громадським транспортом, я не бачу вагомих підстав для такого підвищення тарифу на проїзд», - наголосив Михайло Бєжан. 


Нагадаємо також, що голова постійної комісії Кіровоградської міської ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів Михайло Бєжан є головою Кіровоградської обласної організації політичної партії Українське об’єднання патріотів «УКРОП».    


1892Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: