Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/01/03/zhitel-novoukrainskogo-raionu-spiljavshi-zamok-pronik-do-garazha-ta-skoiv-ugon-avto-fiat-albea.htm
новини, 3 січня 2017

Житель Новоукраїнського району, спилявши замок, проник до гаража та скоїв угон авто Fiat Albea


Поліцейські протягом кількох годин викрили чоловіка, що незаконно заволодів автомобілем та намагався втекти. 22-річному жителю Новоукраїнського району, який спилявши замок, проник до гаража та скоїв угон авто Fiat Albea, тепер загрожує до 8 років позбавлення волі.


Пригода трапилася напередодні новорічних свят. 61-річний мешканець райцентру вранці виявив відсутність свого легковика іноземного виробництва, в якому знаходилися всі документи на нього та ключі.


Потерпілий повідомив про це в Новоукраїнський відділ поліції. Правоохоронці відразу розпочали проводити слідчо-розшукові заходи. Невдовзі викрадене авто було виявлено у дворі одного з місцевих жителів. Чоловік дуже здивувався, коли побачив на порозі свого дому поліцейських. Господар пояснив, що вночі йому зателефонував знайомий і розповів, що придбав автомобіль, який давно хотів, але авто зламалося. Тож попросив відбуксувати транспортний засіб. Так Fiat опинився у його дворі. Натомість, зловмисник попросив машину товариша, аби поїхати начебто у власних справах.


«Упродовж кількох годин, незважаючи на те, що угонщик вже залишив територію району, його місцезнаходження було встановлено. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.


За цим фактом відкрито кримінальне провадження за 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.


Автомобіль повернуто власнику. Триває досудове розслідування, повідомляє Новоукраїнський відділ поліції Кіровоградської області.


 


1379Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: