Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/01/03/u-kropivnitskomu-supermarketi-prodajut-hlopavki-iz-rosiiskim-trikolorom-foto-.htm
новини, 3 січня 2017

У Кропивницькому супермаркеті продають хлопавки із російським триколором (ФОТО)


У супермаркеті «Фуршет» у Кропивницькому продають хлопавки із російським прапором та двоголовим орлом на ньому, виготовлені в місті Косів, Івано-Франківської області.


Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі фейсбук Андрій Малик.


Він розповів, що придбав у магазині кілька хлопавок для сина, а як той почав їх розглядати то побачив на них зображеного російського Діда Мороза з триколором у руках.


Також пан Андрій зазначив, що на хлопавках, які виробляє фірма, з «шикарною українською назвою» — Vatra, немає жодного напису українською мовою.


«От тепер тримайтеся всі міцно. Хлопавки з класичним совєцьким дєдушкой марозом, який гордо несе в руках російський триколор з двоголовою куркою виробляють в УКРАЇНІ!!!! Але це не все!! На хлопавках немає жодного надпису українською мовою!!! І це ще не все! Їх виробляє фірма, з шикарною українською назвою - VATRA!!! І це ще не все!!!! Фірма знаходиться в місті Косів, Івано-Франківської області», - пише Малик.



Керівник фірми Vatra Василь Кифорук, підприємство якого виготовляло хлопавки з двоглавими орлами, назвав непорозумінням скандал з продажем проросійської продукції - повідомляє Правда.


"Мені вже зі Служби безпеки України дзвонили. Вийшло непорозуміння. Ми давно, ще в 2013 році, робили продукцію на Росію. І з тієї десь продукції залишилося пара штук, я не знаю, скільки може ящик або два. Це усе випадковість", - заявив Кифорук.


При цьому підприємець підкреслив, що він "ніякий не російський сепаратист".

"Син у мене зараз в АТО воює ... Щоб усі такі патріоти були, як я. Мені це усе дуже не приємно", -резюмував Кифорук.


Щоб збільшити світлини натисніть на них.


            



2337Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: