Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/01/03/privatbank-bezkoshtovno-vidkrivae-rahunki-pidpriemtsjam-kirovogradschini-v-onlain-rezhimi.htm
новини, 3 січня 2017

ПриватБанк безкоштовно відкриває рахунки підприємцям Кіровоградщини в онлайн режимі



Приватні підприємці можуть безкоштовно відкрити банківський рахунок безпосередньо на сайті ПриватБанку. Як запевнили в банку, увесь процес відкриття рахунку в режимі онлайн займає не більше 5 хвилин.


“Лише за тиждень понад 1 000 підприємців України відкрили рахунки підприємця на нашому сайті, - розповідає керівник напрямку обслуговування малого та середнього бізнесу ПриватБанку Олександр Ніколенко. - Адже це не тільки дуже зручно – рахунок можна відкрити за кілька хвилин без візиту в банк, але ще й вигідно – у режимі онлайн рахунок відкривається абсолютно безкоштовно”.


Щоб відкрити банківський рахунок на сайті ПриватБанку, достатньо бути зареєстрованим підприємцем та клієнтом ПриватБанку як фізособа (наприклад, мати картку чи депозит), та отримати ЕЦП  в Приват24 для приватних клієнтів.


Найчастіше рахунки  відкривають онлайн підприємці сфери ІТ, бухгалтери та аудитори, підприємці роздрібної та оптової торгівлі. За кількістю рахунків, відкритих онлайн, лідирують підприємці з Київської, Дніпропетровської, Харківської та Одеській областей.


За даними дослідження банківського ринку, проведеного GFK Ukraine, рахунками та іншими послугами ПриватБанку користуються 56,1% юридичних осіб та 69,7% приватних підприємців, які користуються послугами українських банків.


1047Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: