Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/12/30/kirovogradskii-ansambl-aelita-prezentuvav-novorichne-shou-ditjam-spetspriznachentsiv-foto-.htm
новини, 30 грудня 2016

Кіровоградський ансамбль «Аеліта» презентував новорічне шоу дітям спецпризначенців (ФОТО)


Захоплюючу прем’єру новорічного дійства під назвою «Зимова казка» презентував відомий у місті зразковий хореографічний ансамбль «Аеліта». Протягом тижня святкову програму побачили сотні малих та дорослих кіровоградців, а вчора , 29 грудня, захід відбувся для дітей наших військових. Ініціатива належить громадському лідеру Артему Стрижакову.


«Новорічна програма для дітей «Зимові пригоди» абсолютно нова і створена спеціально для маленьких кіровоградців. Вона включає в себе дитячий спектакль під назвою «Безкінечна історія», а також низку цікавих розваг для дітей. Діти із задоволенням дивилися виставу з яскравими і відомими їм персонажам. Також після перегляду малеча взяла участь у естафетах, хороводах та веселих розвиваючих конкурсах. Абсолютно всі отримали подарунки від Діда Мороза », - розповідає співорганізатор, керівник зразкового хореографічного ансамблю «Аеліта» Олександра Ткаченко.

 

Усього таких свят в нашому місті відбулося декілька. Зокрема, у дійствах взяли участь жителів мікрорайонів вулиць Попова, Жадова, Коваленка (Конєва), Героїв України (Героїв Сталінграда), мешканців 101-го мікрорайону тощо. Усі заходи проходили у Кіровоградському районному будинку культури. На свято і назад додому учасників відвезли спеціально замовлені автобуси.


«Приємно, що з кожним роком до наших заходів долучається все більше учасників. Ми намагаємося охопити як можна більше маленьких кіровоградців з різних мікрорайонів міста. Цьогоріч до свят долучилися й діти наших військових,які захищають країну на сході, - говорить ініціатор серії заходів, громадський лідер Артем Стрижаков. – Окрема вдячність Олександрі Ткаченко, керівнику хореографічного ансамблю «Аеліта», за авторську новорічну програму і Павлу Федчишину, директору Кіровоградського районного будинку культури, де відбувалися усі святкові заходи».


            


1359Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: