Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/12/29/sogodni-u-kropivnitskomu-vidkrili-lavku-primirennja-.htm
новини, 29 грудня 2016

Сьогодні у Кропивницькому відкрили «Лавку примирення» (ФОТО)


29 грудня у на площадці біля дитячої музичної школи №4 у селищі Гірниче, що є найвищою точкою над рівнем моря і найближчою до сонця та зірок міста Кропивницький, встановлено  «Лавку примирення», що здатна помирити усіх: закоханих, батьків та дітей, і тих, хто відчуває один до одного неприязнь.


Символічна лавка призначена для того, щоб мирити усіх, хто посварився. Адже якщо двоє сядуть на неї, то розміщені нестандартно сидіння: один навпроти обов’язково їх зблизить. Лавка дуже красива, обрамлена серцем.


Ідея встановлення такої лавки належить Олександру Рацулу, депутату районної ради у місті Кропивницькому, голові іменного Благодійного Фонду «Майбутнє за молоддю» та Анатолію Стояну, регіональному координатору Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» ВГО «Інститут Республка».


«Лавка примирення» виготовлена за благодійні кошти фонду Олександра Рацула та кошти активних громадян селища Гірниче.


Організатори запрошують використати чудовий шанс, який надає «лавка примирення», не переносити обіду один до одного в Новий 2017 рік, а зустріти його з гарними друзями та новим почуттям щирого кохання!


Контактна особа: Анатолій Стоян, регіональний координатор Всеукраїнської ініціативи “Активна Громада”;  тел.: 067-792-98-42 або 095-166-39-29. Е-mail: [email protected]


Щоб збільшити світлину натисніть на неї

            


3133Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: