Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/12/29/juni-futbolisti-zmagalisja-u-kropivnitskomu.htm
новини, 29 грудня 2016

Юні футболісти змагалися у Кропивницькому


Із 19 по 24 грудня у Кропивницькому проходили ігри відкритої першості комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2» з футзалу серед юнаків 2005 - 2006 років народження, повідомляється на сайті міської ради. 


Вісім команд з різних спортивних шкіл міста були розподілені на дві підгрупи і в перші три дні виявляли сильніших в підгрупах а потім були фінальні стикові ігри. 

 

За третє місце змагалися між собою команди " Юність -1 " та  " Юність - 2 " (тренер Дегтяр Віктор Олександрович ). До речі, гравці з цих команд є чемпіонами області 2016 року в турнірі на призи клубу "Шкіряний м’яч». Перемогу в цьому двобої здобула команда " Юність -2. 

 

А в грі за перше місце зійшлися команди "Зірочка 2006" ( КДЮСШ №2 тренер Олексій Ярюхін )  та СДЮШОР № 2 ім. В. Верхоланцева (тренер Олександр Ігнатьєв). Основний час гри переможців не виявив, тому було призначено серію післяматчевих пенальті. Перша п’ятірка теж не виявила переможця , тому били до першого не забитого м’яча. З рахунком 7:6 перемогли футболісти СДЮШОР № 2. Нагороджували  призерів директор КДЮСШ №2 Вячеслав Гурський, гравець ФК "Зірка" Ігор Загальский та президент обласної федерації футболу Віктор Безсмертний


1633Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: