Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/12/28/spozhivachi-teploenergetika-jaki-otrimujut-subsidii-ne-hochut-vid-ednuvatisja-vid-tsentralizovanogo-teplopostachannja.htm
новини, 28 грудня 2016

Споживачі “Теплоенергетика”, які отримують субсидії, не хочуть від’єднуватися від централізованого теплопостачання


У міській раді Кропивницького продовжується робота над виробленням стратегії розвитку теплоенергетики обласного центру. 


Заступник міського голови Олександр Мосін провів чергову робочу нараду з актуального для міста питання за участі  начальника головного управління житлово-комунального господарства Віктора Кухаренка, керівників теплопостачальних підприємств та начальників житлово-експлуатаційних організацій. 


Цього разу учасники робочої групи заслухали звіт директора КП «Теплоенергетик», в якому були надані уточнені дані щодо кількості і географії розташування абонентів теплогенеруючого підприємства. Зі звіту стає зрозумілим, що більшість споживачів тепла від “Теплоенергетика”, які не встановили автономне опалення, і в подальшому не бажають від’єднання від централізованого теплопостачання, оскільки користуються вигідними субсидіями на оплату послуг ЖКГ.


Цього дня також Олександр Мосін надав доручення представнику ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” провести таку ж аналітичну роботу щодо абонентів, які залишаються підключеними до централізованного опалення в малоповерхових будинках і знаходяться у віддалених районах міста. Така інформація дозволить прийняти рішення щодо доцільності переведення деяких будинків на автономне опалення і від’єднання їх від централізованого теплозабезпечення. 

 

- Такі заходи будуть на користь обом сторонам, - зазначив Олександр Мосін. - Адже на постійні ліквідації поривів тепломереж витрачаються чималі кошти з міського бюджету, крім того, у таких випадках, втрачається велика кількість теплоносія і зменшується тиск у мережі, а мешканці таких будинків недоотримують тепло у своїх квартирах. 

 

По завершенню роботи над вихідними даними буде обрано проектний інститут, що займеться розробкою схеми теплопостачання для Кропивницького і якому буде надане чітке технічне завдання, в якому напрямку розвиватиметься система теплопостачання Кропивницького.


1694Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: