Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/12/28/rezultati-roboti-operativnogo-upravlinnja-fiskalnoi-sluzhbi-kirovogradschini-za-potochnii-rik.htm
новини, 28 грудня 2016

Результати роботи оперативного управління фіскальної служби Кіровоградщини за поточний рік


За матеріалами оперативних підрозділів податкової міліції ГУ ДФС у Кіровоградській області протягом січня - листопада поточного року до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 69 кримінальних проваджень економічної спрямованості, з яких 49 відносяться до категорії тяжких та особливо тяжких, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


В ході оперативного супроводження досудового розслідування по вищезазначених кримінальних провадженнях  відшкодовано збитки у розмірі  4,8 млн. гривень.


Направлено до суду 18 кримінальних проваджень, у тому числі одне відносно організованої злочинної групи осіб. 21 особі ооголошено підозри про скоєння злочинів. По закінчених кримінальних провадженнях до бюджету надійшло 4,7 млн.грн.


В ході проведення заходів, направлених на ліквідацію конвертаційних центрів та відпрацювання підприємств-вигодонабувачів, припинено діяльність двох «конвертаційних центрів». 


За результатами проведення заходів, направлених на упередження незаконного відшкодування ПДВ, до ЄРДР внесено 5 кримінальних проваджень. Крім того,  до ЄРДР  внесено 6 кримінальних проваджень за фактами неправомірного використання спецрежиму сільськогосподарськими виробниками.


Протягом звітного періоду за результатами відпрацювання фактів несплати до місцевих бюджетів сум пайової участі  при здійсненні будівництва, реконструкції та/або ремонту об’єктів нерухомості до ЄРДР внесено 4 кримінальних проваджень. 

 

За січень-листопад 2016 року обліковано в ЄРДР 8 кримінальних правопорушень за ст. 191 КК України, пов’язаних із розкраданням бюджетних коштів. 


У сфері викриття кримінальних правопорушень у митній сфері до ЄРДР внесено 8 відомостей. 


За результатами проведених заходів направлених на протидію незаконному виробництву та  обігу підакцизних товарів і перекриттю каналів їх контрабандного походження на внутрішній ринок України, до ЄРДР внесено   18 кримінальних проваджень за ст.204 КК України, припинено  діяльність чотирьох незаконних виробництв підакцизної продукції та вилучено з незаконного обігу підакцизних товарів на суму 16,9 млн. гривень.



1085Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: