Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/12/27/dolinska-miskrada-zatverdila-ekonomichno-neobgruntovani-tarifi-prokuratura.htm
новини, 27 грудня 2016

Долинська міськрада затвердила економічно необґрунтовані тарифи - прокуратура


Олександрійською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом зловживань при встановленні тарифів на житлово-комунальні послуги Долинською міською радою, повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Прокуратурою з’ясовано, що Долинською міськрадою упродовж 2016 року прийнято ряд рішень про встановлення для комунальних підприємств тарифів на житлово-комунальні послуги, що суперечать вимогам Закону. Вказаними рішеннями  затверджено економічно необґрунтовані тарифи на водопостачання, водовідведення та централізоване теплопостачання. Зокрема, при розрахунку тарифів  враховано навмисно занижені обсяги теплової енергії та водопостачання, що автоматично призвело до збільшення вартості встановлених тарифів.


За попередніми підрахунками, внаслідок вищевказаних злочинних дій, лише по завищеним тарифам на теплову енергію збитки громадянам та державі, якою перераховувались житлові субсидії  суб’єкту господарювання, складають близько 2 млн грн.


Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових за ч. 1 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.


Наразі, триває досудове розслідування, експертним шляхом встановлюється остаточна сума завданих злочином збитків.

     


1093Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: