Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/12/26/dlja-opornih-shkil-kirovogradskoi-oblasti-nadiide-732-komp-jutera-iz-litsenzovanoju-operatsiinoju-sistemoju.htm
новини, 26 грудня 2016

Для опорних шкіл Кіровоградської області надійде 732 комп'ютера із ліцензованою операційною системою


Про це повідомив перший заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Коваленко під час щотижневої апаратної наради в ОДА. 


Детальніше він зупинився на видатках Держбюджету у поточному році на галузь освіти області. 


- В 2016 році ми отримали ресурс у розмірі 80 млн. грн. на обладнання для навчальних закладів області – це державні кошти та кошти місцевих бюджетів у частині співфінансування шкільних автобусів, - наголосив посадовець. 


За його словами, значна частина ресурсу вже використана, проте залишається освоїти іще 7,7 млн. грн., передбачених для опорних шкіл. Зокрема, 3,8 млн. грн. цієї суми передбачено для навчальних закладів новостворених Маловисківської і Бобринецької об’єднаних територіальних громад. 


- 5 млн. грн. з бюджету області буде спрямовано на придбання 6 шкільних автобусів для створених опорних шкіл на умовах спів фінансування: 70% з державного, 30% – місцевого бюджету, - підкреслив перший заступник голови ОДА. 


Вже найближчим часом опорні школи, а також ті, що незабаром отримають цей статус, отримають 732 комп'ютера із ліцензованою операційною системою.


1353Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: