Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/12/23/u-kropivnitskomu-vlashtuvali-novorichnii-karnaval-dlja-ditei.htm
новини, 23 грудня 2016

У Кропивницькому влаштували новорічний карнавал для дітей



Вчора, 22 грудня, в одному із нічних клубів міста відбувся новорічний карнавал для дітей. Свято організували депутати Кіровоградської обласної організації політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ - УКРОП». Запрошення на свято батьки дітей могли отримати особисто від укропівця, який є депутатом на їхньому окрузі, або завітавши на штаб партії.


Так, сьогодні на новорічний карнавал зібралося близько сотні дітей різного віку, разом з ними батьки, близькі та друзі. Розважали гостей, як і годиться на Новорічному карнавалі, Дід Мороз та Снігуронька. Діти разом з аніматорами водили хороводи, розповідали вірші Діду Морозу та ділилися своїми потаємними бажаннями та мріями. Серед бажань дітей були не тільки бажання особисто для себе: іграшки, солодощі, телефони та інше, але й бажання для свої батьків та для країни.


«Ми вже вдруге разом з депутатами-укропівцями організовуємо новорічний карнавал для дітей. Це чудове свято і дуже хочеться, щоб всі дитячі бажання збувалися. Сьогодні ми спробували створити для дітей справжню новорічну казку. І нехай в новому році здійсняються бажання не тільки дітей, але й стане реальністю найбільше бажання всіх дорослих українців про мир та добробут в Україні» - говорить депутат від міської ради Михаил Бежан (Mihail Bezhan).


      

1580Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: