Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/12/14/v-oleksandrii-dvoe-cholovikiv-zastosuvavshi-fizichnu-silu-pograbuvali-nepovnolitnogo.htm
новини, 14 грудня 2016

В Олександрії двоє чоловіків, застосувавши фізичну силу, пограбували неповнолітнього



У місті Олександрії двоє невідомих, застосувавши фізичну силу, заволоділи майном юнака. Оперативники викрили одного зі зловмисників. Речові докази вилучено і буде повернуто власникові.


Повідомлення про подію до відділу поліції надійшло 8 грудня. Правоохоронці негайно виїхали за вказаною адресою та встановили, що хлопець йшов вулицею, до нього підбігли двоє незнайомців. Зловмисники нанесли декілька ударів 16-річному студенту в область голови та ногою по спині, після чого заволоділи мобільним телефоном і рюкзаком.


«Провівши ряд оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили одного з нападників. Ним виявився 21-річний олександрієць, який вже мав судимість за вчинення майнового злочину. Йому оголошено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу», - розповів в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 4 до 6 років, повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області.


1344Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: