Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/12/09/hlopchiku-jakii-zdobuv-peremogu-u-mizhnarodnomu-movno-literaturnomu-konkursi-podaruvali-noutbuk.htm
новини, 9 грудня 2016

Хлопчику, який здобув перемогу у Міжнародному мовно-літературному конкурсі, подарували ноутбук


Мрії збуваються. Сьогодні одна така мрія збулася в хлопчика, який нещодавно прославив Кіровоградщину і Петрівський район на Всеукраїнському рівні – здобув перемогу у Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка.


Голова Петрівської райдержадміністрації Сергій Завалій, разом із своїм заступником Тетяною Панетою та начальником відділу освіти РДА Григорієм Москальцем побували в Червонокостянтинівській ЗШ І-ІІІ ступенів, щоб привітати Сергія Безщасного з цим досягненням і здійснити заповітне бажання хлопчика – подарувати ноутбук.

 

На шкільній лінійці Сергій Завалій зазначив, що показовим є те, що учні звичайної сільської школи на рівних змагаються з однолітками, які проживають у великих містах і не поступаються їм рівнем знань. Це велика заслуга і батьків, і вчителів, які вміють розкривати дитячі таланти і здібності та дають глибокі знання. Особливу подяку висловив Сергій Володимирович вчительці української мови і літератури Ірині Катрук, творчому, вдумливому і компетентному педагогу, яка вже більше 30 років працює на освітянській ниві. Тетяна Панета також приєдналася до вітань та вручила вчительці обдарованого учня букет квітів.


Довідково: у 2016 році учень 6 класу Червонокостянтинівської ЗШ І-ІІІ ступенів Сергій Безщасний взяв участь у VІ Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка і здобув чотири перемоги: на шкільному, районному, обласному та всеукраїнському рівнях, за що був відзначений дипломом І ступеня та стипендією Президента України.


2514Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

бббббббббб 9 грудня 2016 17:54
0
ббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббб
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: