Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 серпня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/08/25/kropivnitski-rjatuvalniki-vzjali-uchast-v-urochistih-zahodah-z-nagodi-vidznachennja-25-oi-richnitsi-nezalezhnosti-ukraini.htm
новини, 25 серпня 2016

Кропивницькі рятувальники взяли участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 25-ої річниці Незалежності України



24 серпня український народ відзначає 25-ту річницу здобуття державності. У кожному місті цього дня лунає національний гімн та майорять синьо-жовті стяги - повідомляє прес-служба У ДСНС Кіровоградської області. 


У м.Кропивницькому керівництво обласного управління ДСНС та особовий склад долучилися до загальноміських громадськихзаходів, присвячених 25-ій річниці Незалежності України, які розпочалися із покладання квітів до пам'ятного знаку зі світлинами Героїв Небесної Сотні на площі Героїв Майдану у центрі міста. 


Звідси почесні гості, керівництво області  вирушили ходою до пам’ятної дошки Віктора Чміленка, Тараса Чорновола, потім до пам’ятника Т.Г. Шевченку та В.К.Винниченку. Також під час ходи вшанували пам’ять загиблих учасників АТО, поклавши квіти до пам'ятного знаку у парку культури і відпочинку "Ковалівський".

 

Продовжилися урочисті заходи біля Кіровоградського академічного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького, де відбувся молебен "В ім'я процвітання України", пряма трансляція з Майдану незалежності та нагородження державними відзнаками і званнями жителів області, які зробили значний внесок у розвиток Кіровоградщини.







    



1385Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: