Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 серпня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/08/23/hto-dav-dozvil-trts-depot-na-perekrittja-vulitsi-ne-vidomo-miskii-golova-doruchiv-rozibratis.htm
новини, 23 серпня 2016

Хто дав дозвіл ТРЦ «Depot» на перекриття вулиці не відомо, міський голова доручив розібратись


Сьогодні, 23 серпня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кіровоградської міської ради. В ході засідання член виконкому Олександр Дануца підняв питання про ситуацію навколо нещодавно відкритого, в обласному центрі, торгівельно-розважального центру «Depot».


Так Дануцу обурило, за його словами, зухвале та нахабне ставлення до мешканців міста та до правил міського ужитку. Член виконкому нагадав про будівельний паркан який поставили навколо ТРЦ, через що пішоходи фактично ризикували своїм життям та здоров’ям, та про знесені зелені насадження та інше.


Також Дануца підняв питання перед представниками міської влади про те хто дав дозвіл на перекриття центральної вулиці міста задля святкування відкриття ТРЦ «Depot». За словами Дануци – це є вкрай зухвалим, адже складно уявити перекриття в Києві вулиці Антоновича через відкриття ТРЦ «Ocean Plaza» або Оболонського проспекту через відкриття ТРЦ «Dream Town». Також Олександр Анатолійович зазначив, що в жодному з міст де відкривались ТРЦ «Depot», окрім Кропивницького, вулиці не перекривались.


Александра Дануцу підтримав, в цьому питанні, міський голова Андрій Райкович – його також обурила поведінка та відношення до міста керівництва згаданого торгівельно-розважального центру. І він дав протокольне доручення розібратись і доповісти, йому особисто та членам виконкому, хто саме дав дозвіл на перекриття руху транспорту по вулиці Велика Перспективна.


Також Олександр Дануца підняв питання про законність рекламних тролейбусних розтяжок та фасадних банерів ТРЦ «Depot». За словами заступника міського голови Олександра Грабенка ці рекламні конструкції встановлені незаконно, відповідні структури міськвиконкому не надавали жодних дозволів на це. Тому зараз готується рішення про демонтаж цих конструкцій.


Читайте також:

Забудовник змушує пішоходів ризикувати життям

Від власників скандального ТРЦ «Depot» вимагають відновити зелені насадження

Скандальний ТРЦ «Depot» продовжує нахабніти (ФОТО)

5321Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: