Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 серпня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/08/08/u-zhitelja-kirovogradschini-politseiski-viluchili-zbroju.htm
новини, 8 серпня 2016

У жителя Кіровоградщини поліцейські вилучили зброю



30-річний мешканець Новомиргородського району зберігав незареєстровану рушницю на території домоволодіння. За такі дії йому загрожує кримінальна відповідальність.


До відділення поліції звернулась жителька одного з сіл району з повідомленням про сімейну сварку. Правоохоронці прибули на місце пригоди для перевірки інформації. Як з’ясувалося, останнім часом стосунки в родині погіршилися, через зловживання чоловіком алкогольними напоями.


Під час спілкування з власницею за її згодою було проведено огляд території домоволодіння. У результаті в приміщенні сараю на підлозі поліцейські виявили та вилучили предмет, схожий на двохствольну рушницю 16 калібру. Попередньо встановлено, що господар придбав зброю на одному з базарів в іншій області.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років, повідомляє новомиргородського відділення поліції Маловисківського ВП ГУНП в Кіровоградській області.


1130Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: