Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 серпня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/08/08/u-miskii-radi-kropivnitskogo-beisbolistam-podjakuvali-za-peremogu-foto-.htm
новини, 8 серпня 2016

У міській раді Кропивницького бейсболістам подякували за перемогу (ФОТО)


Сьогодні в міській раді Андрій Райкович, міський голова, особисто привітав тренерів збірної України з бейсболу і бейсболістів, які вибороли "золото" молодіжного чемпіонату Європи і стали героями останніх днів у Кропивницькому. 


Спортсмени отримали подяку від Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету та сертифікат на проведення навчально-тренувального збору для членів збірної команди України (представників міста Кропивницький) з бейсболу. 


Для Кіровоградщини перемога бейсболістів стала історичною, адже вперше за 262 роки одночасно 16 городян (13 гравців і 3 тренери) стали чемпіонами Європи.


Самі ж бейсболісти вважають, що їх перемога заслужена, адже вони довго йшли до поставленої мети, важко тренувалися і вклали багато сил, енергії і часу на улюблену справу. За їх словами, ця перемога є результатом тяжкої наполегливої праці. Тому команда відіграла весь турнір на одному диханні і гідно виграла його.


Варто зазначити, що всі члени команди виросли в Кропивницькому і надалі хочуть жити, розвиватися і грати саме тут, бо є патріотами України, якою вони пишаються.


Бейсболісти також розповіли цікавий факт: коли їм видали форму, вони домовилися між собою, що, якщо не виграють чемпіонат Європи, вони ніколи більше її не вдягнуть, бо носиту фоорму з символікою своєї держави треба заслужить. Однак доля розпорядилася так, що бейсболісти-чемпіони, які є гордістю міста і України, на зустріч з журналістами прийшли у тій самій формі. 


       


1591Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: