Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 серпня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/08/08/protjagom-semi-misjatsiv-na-rozgljad-nadiishlo-43-pismovih-zvernennja-vid-gromadjan.htm
новини, 8 серпня 2016

Протягом семи місяців на розгляд податкової надійшло 43 письмових звернення від громадян


За січень - липень 2016 року  до Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області (ОДПІ) надійшло 43 письмових звернень від громадян, з яких 42 заяви та 1 скарга, повідомляє Кіровоградської ОДПІ.


Тематика порушених громадянами питань – оподаткування доходів фізичних осіб від здавання житла в оренду, використання праці найманих працівників без укладання трудових угод повідомлення про здійснення підприємницької діяльності без державної реєстрації, та інше.


Також до ОДПІ надійшло 5 колективних звернення, якими громадяни поінформували про факт надання квартир в оренду без сплати податків, про використання праці найманих працівників без офіційного працевлаштування та про проведення підприємницької діяльності без дозвільних документів. 


Скарга надійшла на помилкові дії працівників податкового органу, в ній скаржник заперечує факт отримання доходів. За результатами проведеної перевірки помилкових дій з боку працівників не встановлено.


Відповіді заявникам надано в термін, встановлений законодавством.


Графік особистого прийому громадян керівництвом та посадовими особами структурних підрозділів ОДПІ розміщено в Центрі обслуговування платників (ЦОП) та на суб-сайті ГУ ДФС у Кіровоградській області. Інформація стосовно попереднього запису на особистий прийом до посадових осіб ОДПІ представлена в ЦОП ОДПІ, на суб-сайті ГУ ДФС у Кіровоградській області та в ЗМІ.

                                                                                           


1214Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: