Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/07/28/spochatku-deputati-na-godinu-spiznilisja-a-potim-sche-godinu-lajalisja.htm
новини, 28 липня 2016

Спочатку депутати на годину спізнилися, а потім ще годину лаялися


Як вже повідомляв сайт «Кіровоград24», сьогодні відбувається чергове сесійне засідання Кропивницької міської ради. Воно було призначене, традиційно, на 10 годину ранку, проте більше години кворум, необхідний для проведення, не набирався. 


Близько 11-ої години в зал зайшли представники, так званої, «демократичної більшості». За однією інформацією, вони спізнилися через те, що брали участь в похоронах воїна АТО (сьогодні в Кропивницькому оголошено День жалоби), а за іншої інформацією, узгоджували свої подальші дії на сесійному засіданні. 


Після того, як в залі зареєструвалися 27 депутатів, міський голова Андрій Райкович розпочав засідання. Проте, безпосередньо до розгляду питань порядку денного, депутати змогли перейти лише через годину, яку присвятили словесним перепалкам між собою. «Каменем спотикання» знову стало питання про призначення заступником міського голови представниці «Опозиційного блоку» Наталії Дзюби.  


1489Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: