Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/07/28/pid-chas-futbolnogo-matchu-ligi-evropi-uefa-v-oleksandrii-kilka-soten-politseiskih-zabezpechuvatimut-ohoronu-publichnogo-porjadku.htm
новини, 28 липня 2016

Під час футбольного матчу ліги Європи УЄФА в Олександрії кілька сотень поліцейських забезпечуватимуть охорону публічного порядку


Сьогодні, 28 липня, о 19.30 на КСК "Ніка" у м. Олександрії відбудеться футбольний матч Ліги Європи УЄФА між командами «Олександрія» (Олександрія, Україна) та ФК «Хайдук» (Спліт, Хорватія). У зв’язку з цим, працівники поліції посилять заходи безпеки та закликають вболівальників дотримуватись правопорядку, повідомляє управління превентивної діяльності ГУНП в Кіровоградській області.


За попередніми даними, гру відвідають близько 7 тисяч громадян. Загалом до охорони публічного порядку на території міста упродовж дня та безпосередньо під час проведення матчу позмінно буде залучено майже 330 поліцейських.


Працівники поліції нагадують про необхідність дотримання правил поведінки на стадіонах та недопущення порушень правопорядку.


До місць проведення змагань категорично заборонено приносити піротехнічні вироби та інші заборонені предмети, використання яких може призвести до отримання тілесних ушкоджень глядачами.


Правоохоронці звертаються до вболівальників із проханням під час проведення матчу бути толерантними, з повагою ставитися один до одного.


У разі виявлення підозрілих предметів та про усі випадки протиправних дій повідомляйте за номером «102».



1214Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: