Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/03/09/v-novoarhangelskomu-raioni-46-viiskovih-otrimali-dokumenti-na-zemlju.htm
новини, 9 березня 2016

В Новоархангельському районі 46 військових отримали документи на землю


Як оголошувалося раніше, 4 березня відбувся виїзний прийом громадян для мешканців Новоархангельська та району, який провів в.о.начальника Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області Вадим Чувпило. 


У присутності представників місцевої влади та громадськості захід розпочався із вручення документів на землю 46 військовим, котрі брали або беруть участь в антитерористичній операції на сході України. «Ці хлопці захищали нас на сході, де кується незалежність  нашої держави. Тож наше завдання захистити їх в мирному житті від бюрократичних перепонів. А Держгеокадастр максимально сприяє тому, аби вони скористається правом на отримання землі в строки, передбаченні чинним законодавством», - сказав Вадим Чувпило.  


На виїзний прийом громадян до керівництва Держгеокадастру у Кіровоградській області прийшло 30 мешканців майже усіх територіальних громад району. Присутні зверталися із спірних  питань щодо надання дозволів на виготовлення проекту землеустрою на земельний наділ та затвердження документації із землеустрою, оформлення документів для ведення особистого селянського господарства, продовження оренди земельної ділянки, надання земельних ділянок працівникам соціальної сфери, оформлення земельної ділянки для сінокосіння та випасу худоби, відведення земельних ділянок учасникам АТО та інші.


Загалом під час заходу усі відвідувачі отримали вичерпні роз’яснення на поставлені ними запитання, повідомляє прес-служба Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області.

     


1232Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: