Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/03/09/derzhgeokadastr-ukraini-pereviriv-robotu-oblasnoi-zemlevporjadnoi-sluzhbi.htm
новини, 9 березня 2016

Держгеокадастр України перевірив роботу обласної землевпорядної служби


Кіровоградська обласна адміністрація та Держгеокадастр реалізують спільні заходи, спрямовані на забезпечення ефективної роботи органів земельних ресурсів в регіоні, повідомляє прес-служба Держгеокадастру України.


Протягом останніх декількох місяців в Кіровоградській області була зафіксована низка нарікань з боку громадян на якість надання послуг в земельній сфері, зокрема в частині видачі землі  учасникам АТО. Після завершення роботи комісії, яку спрямував Держгеокадастр для перевірки цієї інформації і яка підтвердила факти неналежного виконання своїх обов’язків посадовцями, були звільнені  декілька начальників районних управлінь, а також керівництво Головного управління Держгеокадастру в регіоні. 


Виконуючим обов’язки керівника ГУ Держгеокадастру  Кіровоградській області  призначено Вадима Чувпило, який обіймав посаду  першого заступника начальника Головного управління Держгеокадастру в Чернівецькій області. 


В Держгеокадастрі підкреслюють, що це кадрове рішення є тимчасовим - Вадим Чувпило залучений в якості антикризового менеджера та пробуде на цій посаді лише протягом місяця. 


Задача Вадима Чувпило – ліквідувати прогалини в різних сферах роботи земельної служби регіону і в першу чергу - підвищити темп видачі наказів по передачі земельних ділянок учасникам АТО. Враховуючи значне відставання в цьому напрямку, планується вийти на показник видачі мінімум 100 наказів на день. Ці дії відбуваються в тісній співпраці з керівництвом області.


По завершенні місячного строку Вадим Чувпило проінформує громадськість про результати своєї роботи та зрушення в земельній сфері на відкритому брифінгу. 


Посада керівника Головного управління Держгеокадастру в Кіровоградській області на сьогодні є вакантною, на її заміщення оголошено конкурс.  Держгеокадастр сподівається, що від області будуть висунуті висококваліфіковані кандидати та гарантує відкрите та прозоре проведення конкурсу на заміщення цієї посади. 



1214Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: