Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/03/05/fond-brainbasket-zapustiv-u-kirovogradi-navchalnu-grupu-za-programoju-technology-nation.htm
новини, 5 березня 2016

Фонд BrainBasket запустив у Кіровограді навчальну групу за програмою Technology Nation

У перші дні весни Фонд BrainBasket запустив перші навчальні групи за всеукраїнською програмою Technology Nation. В рамках програми на базі бібліотек в обласних центрах України цього року триватимуть безкоштовні курси з програмування на основі програм кращих світових технологічних університетів. У тому числі програмам діятиме у Кіровограді - на базі міської бібліотеки, що на вулиці Дружби народів (біля маркету "1000 дрібниць").

 Програма виявилась дуже актуальною та викликала неабиякий інтерес, і з моменту анонсу ми отримали більше 23 000 заявок. Зважаючи на таку кількість заявників, відбір учасників перших груп відбувався не тільки по анкетам, але й методом випадкового вибору. Навчання проходитиме у форматі blended learning, що передбачає самостійну роботу з лекційним матеріалом, який викладений в онлайн, та аудиторну практику під керівництвом досвідчених менторів на базі бібліотек по всій Україні. Це дасть слухачам хороше підґрунття для подальшого навчання та працевлаштування в IТ-сфері.

За 2 місяці інтенсивної підготовки до старту проекту команда Фонду провела ряд плідних зустрічей з представниками Гарвардського університету та МІТ з приводу надання всебічної підтримки програмі та провела презентації проекту та зустрічі з адміністраціями міст та ІТ-спільнотами в більш ніж 20 містах України. Проект реалізується за підтримки Адміністрації Президента України та партнерів – компаній «Майкрософт Україна», «Навігатор» та ГО «Вікно можливостей». Також нам дуже приємно, що до проекту нещодавно долучилась ще ціла низка компаній, зокрема, AMC Bridge, Bakotech, Ciklum, GlobalLogic, HeadHunter, Innovecs, Luxoft, MacPaw, Terrasoft, TheAppSolutions, Корпорація “Галактика” та багато людей, які подарували бібліотекам свою власну техніку.

2072Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: