Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/03/04/u-kirovogradi-vidbulas-jarmarka.htm
новини, 4 березня 2016

У Кіровограді відбулась ярмарка


Сьогодні, 4 березня, Кіровоград ярмаркував. За дорученням міського голови Андрія Райковича, напередодні свята весни - 8 Березня, на площі перед міською радою влаштували виставку – ярмарок. Про це повідомляється на сайті міськради.


Участь у святковій торгівлі взяли виробники з Кіровограда, та кількох районів області. Продавали продукцію до столу – крупи, олію, молочну та м’ясну продукцію, хліб, солодощі. На всі товари виробники зробили святкову знижку – 10 – 20 %. 
Пропонували також різноманітні напої та сувеніри. Через дощ програму заходу довелось скоротити, зібрались не всі учасники. Проте решті погода торгівлю не зіпсувала. Разом з кіровоградцями ярмаркував заступник міського голови Олександр Мосін. Він перевірив, чи не завищували виробники святкових цін.

- За дорученням міського голови Андрія Райковича напередодні свята 8 березня організовано ярмарок. Сюди запрошені місцеві наші виробники, кожен може купити продукцію за доступними цінами, я думаю це згодиться кожній жінці, бо саме вони завжди зважають на якість та ціну товарів, - відзначив Олександр Мосін. 
Триватиме святковий ярмарок майже до вечора.


1861Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: