Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/03/04/priznachennja-direktora-tsentru-reabilitatsii-ditei-invalidiv-u-kirovogradi-vidterminovuetsja.htm
новини, 4 березня 2016

Призначення директора Центру реабілітації дітей-інвалідів у Кіровограді відтерміновується


У Кіровограді протестували проти новообраного директора центру реабілітації дітей – інвалідів. Вчора, 3 березня, на сесії Фортечної районної ради на цю посаду депутати затвердили Лілію Місюню, повідомляється на сайті міської ради. 


Проти такого рішення повстали батьки, які хочуть, аби керівником закладу стала нині працююча  в. о. директора Анна Бондарєва. Підтримати її кандидатуру вирішили акцією протесту під стінами кіровоградської міської ради. 

 

До пікетувальників вийшов заступник міського голови Олександр Мосін. Розмову з людьми продовжили в приміщенні міської ради. Заступник міського голови вислухав всі аргументи на підтримку Анни Бондарєвої, виступила і сама претендентка на цю посаду.

 

За результатом зустрічі з батьками Олександр Мосін порекомендував голові Фортечної райради Олександру Кришку не поспішати, і відтермінувати підписання рішення щодо призначення  на посаду директора Лілії Місюні. Це питання він взяв під особистий контроль.


1760Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: