Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 серпня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/08/31/zlovmisnitsja-obmanom-zavolodila-groshima-ta-mainom-na-zagalnu-sumu-ponad-33-tisjachi-griven.htm
новини, 31 серпня 2015

Зловмисниця обманом заволоділа грошима та майном на загальну суму понад 33 тисячі гривен


Обманувши жительку Добровеличківського району дівчина заволоділа грошима та майном на загальну суму понад 33 тисячі гривень.


Про це  повідомили у прес-службі УМВС в області.

У ході досудового розслідування встановили, що жителька з Новоукраїнського району познайомилася з жінкою з сусіднього району, якій почала допомагати у веденні домашнього господарства.

Згодом помічниця дізналася, що знайома має намір придбати для своєї родички квартиру в іншій області. Цією інформацією зловмисниця вирішила скористатися для отримання коштів. Вона розповіла господарці, що має у власності помешкання та готова його продати за 45 тисяч доларів США.

Жінка, довіряючи знайомій, запропонувала у якості завдатку автомобіль, що належить її чоловіку, та велику рогату худобу, які сторони оцінили за домовленістю у 50 тисяч грн. Решту коштів покупець зобов’язалась сплатити протягом 2-3 років.


Аби подивитися квартиру, жінки поїхали у сусідню область, де зловмисниця попросила знайому перерахувати 1000 грн начебто на картку нотаріуса, який буде займатися оформленням документів з купівлі-продажу. Нічого не підозрюючи, жінка зателефонувала родичці і та виконала прохання шахрайки.

- Як з’ясували правоохоронці у ході слідства, насправді, вищевказана банківська картка належала мешканцю Новоукраїнського району, якому зловмисниця була винна відповідну суму і таким чином повернула борг, - повідомив керівник Добровеличківського РВ УМВС в області Сергій Дерев’янко.


Отриманими у незаконний спосіб автомобілем та коровою зловмисниця розпорядилась на власний розсуд. За висновком експерта вартість транспортного засобу складає понад 27,5 тисяч гривень, великої рогатої худоби – майже 4950 гривень.


Жінці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. За вчинене зловмисниці загрожує штраф, громадські або виправні роботи чи обмеження волі на строк до трьох років.


1134Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: