Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 серпня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/08/25/na-kirovgradschini-zlovmisnik-obikrav-svogo-robotodavtsja.htm
новини, 25 серпня 2015

На Кіровградщині зловмисник обікрав свого роботодавця



Ним виявився 29-річний працівник, що скоїв кілька крадіжок дорогих деталей. За вчинене чоловікові загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це  повідомляє  прес-служба УМВС області.


До Петрівського райвідділу міліції із заявою про крадіжку майна підприємства звернувся один з його керівників. У ході планової інвентаризації товарно-матеріальних цінностей буловиявлено нестачу декількох недешевих деталей.


- Під час проведення розшукових заходів увагу правоохоронців привернув один із працівників підприємства, який мав доступ до приміщення, де зберігалося це майно. Як з᾿ясувалося, робітник викрав три підшипникивартістю від 400 до 600 гривень кожен, - розповідає начальник Петрівського РВ УМВС в області Євген Чуйко.


Щоразу зловмисник чекав моменту, коли вся зміна залишає робочі місця і йде до автобуса, який відвозить їх з території підприємства.Трохизатримувався, швидко заходив до складу та забирав деталі.


Правоохоронці викрили підозрюваного в той момент, коли чоловік перевозив один з підшипників у сусідню область, аби продати. Вдома у зловмисника міліціонери виявили ще одну викрадену деталь.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Чоловікові оголошено повідомлення про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1, 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримiнального Кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.

2794Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: