Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 серпня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/08/07/lider-ob-ednannja-ukrop-kriminalni-spravi-pov-jazani-z-porushennjami-pid-chas-peredviborchoi-kompanii-u-chernigovi-ne-rozslidujutsja.htm
новини, 7 серпня 2015

Лідер об'єднання "УКРОП": Кримінальні справи, пов’язані з порушеннями під час передвиборчої компанії у Чернігові, не розслідуються


Правоохоронна система не спрацювала належним чином під час проміжних виборів на 205-му окрузі в Чернігові. Про це заявив народний депутат України, один з лідерів «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Віталій Купрій в ефірі Одеської ОДТРК в середу ввечері. 


За його словами, правоохоронці не реагували належним чином на правопорушення з боку провладного кандидата Сергія Березенка: зокрема, не вносилась до єдиного реєстру досудових розслідувань інформація щодо підкупу виборців та незаконного поводження зі зброєю молодиків, що перебували в славнозвісній «Тойоті», яку заблокували прихильники Геннадія Корбана. І тільки під тиском народних депутатів ця інформація була внесена до реєстру. 


«По цьому автомобілю є кримінальні справи стосовно незаконного поводження зі зброєю та за підкуп виборців. Де розслідування, де результат? Запитаймо владу», – підкреслює Купрій. 


Народний депутат нагадав, що спільники Березенка, які перевозили в згаданій «Тойоті» зброю, гроші та списки виборців для підкупу, безперешкодно залишили автомобіль через коридор міліціонерів. 


«Не тільки міліція брала участь у цих неподобствах (покриванні брудних технологій – Ред.). Я особисто дзвонив заступнику генерального прокурора Юрію Столярчуку, двічі запитував, чому немає співробітників прокуратури на місці злочину. Я дзвонив Василю Грицаку, голові СБУ, і розповів про те, що в ніч проти виборів наших активістів заблокували у тому числі і за участі співробітників СБУ – ми вилучили в них посвідчення. Тобто, всі правоохоронні органи без винятку працювали на провладного кандидата», – наголосив Віталій Купрій.

2777Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: