Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 серпня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/08/06/svitlovodsk-vognebortsi-likviduvali-pozhezhu-u-zhitlovomu-budinku.htm
новини, 6 серпня 2015

Світловодськ: вогнеборці ліквідували пожежу у житловому будинку


5 серпня о 18.40  на пункт зв’язку 17-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення від місцевого жителя, який повідомив про пожежу сусідського будинку по вулиці Миру.  Сама господиня  на той час хоч і була вдома, але від події їй стало зле, тож і без допомоги медиків не обійшлося. Інформує прес-служба У ДСНС в області.


Для ліквідації загорання на місце події прибув черговий караул ДПРЧ-17 У ДСНС України в області. Завдяки небайдужим сусідам, які повідомили вчасно, а також злагодженим та оперативним діям рятувальників, пожежу вдалося вчасно локалізувати, а згодом і повністю загасити. Зі слів жінки стало відомо, що після включення мікрохвильової печі, електроенергія у будинку зникла, а вже за лічені хвилини з’явився з-під покрівля будинку.


Збитки, завдані вогнем, наразі підраховуються, проте бійцям ДСНС вдалося врятувати житловий будинок. До слова, нещодавно зроблений ремонт залишився майже неушкодженим. Остаточна причина виникнення пожежі встановлюється, серед імовірних – коротке замикання електропроводки. Як наслідок, вогнем пошкоджено 80 кв. м  покрівлі приватного житлового будинку.


2063Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: