Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 серпня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/08/05/zhitelja-kirovogradschini-vikrito-u-zbuti-narkotichnih-zasobiv.htm
новини, 5 серпня 2015

Жителя Кіровоградщини викрито у збуті наркотичних засобів


У 32-річного мешканця Вільшанського району працівники міліції виявили коноплю, яку чоловік зберігав з метою подальшої реалізації. За такі дії йому загрожує кримінальна відповідальність, повідомляє Вільшанський РВ УМВС України в Кіровоградській області.


- Під час проведення санкціонованого обшуку домоволодіння в одній з кімнат правоохоронці виявили подрібнену речовину, розфасовану в два поліетиленових пакети, – повідомив начальник Вільшанського РВ УМВС в області Ігор Прохніцький.

Вилучене направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Кіровоградській області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Зловмисника затримано та йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Триває досудове розслідування.


2412Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: