Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 серпня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/08/05/dvoh-kirovogradtsiv-vikrito-u-pograbuvanni-zhinki.htm
новини, 5 серпня 2015

Двох кіровоградців викрито у пограбуванні жінки


Ними виявилися місцеві жителі, 22 та 23 років. Пізно ввечері на вулиці чоловіки відібрали у перехожої сумку. Одного з грабіжників розшукали упродовж півгодини, іншого - наступного дня. повідомили у Кіровоградському МВ УМВС в області.


3 серпня близько 22.40 до міськвідділу міліції звернулася 40-річна жителька обласного центру. Жінка повідомила, що двоє осіб вирвали у неї з рук сумку з грошима, документами, мобільним телефоном та іншими речами.


На місце події прибув наряд батальйону патрульної служби. У ході відпрацювання прилеглої території працівники міліції затримали чоловіка, схожого за описом на зловмисника. У кіровоградця вилучили частину викраденого. Особу його поплічника у подальшому також було встановлено. У даний час він пояснює слідчим мотиви свого вчинку.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.


1676Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: