Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 серпня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/08/04/u-svitlovodsku-zatrimali-retsidivista-jakii-vikrav-chuzhii-transportnii-zasib.htm
новини, 4 серпня 2015

У Світловодську затримали рецидивіста який викрав чужий транспортний засіб


За скоєне раніше неодноразово судимому мешканцю міста Світловодськ Кіровоградської області загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.


Минулого місяця до міськвідділу міліції звернувся житель районного центру. Чоловік розповів, що увечері, коли він повертався додому, у під’їзді незнайомець відібрав у нього сумку з ключами від мопеда та грошима у сумі 400 гривень.


Через декілька днів потерпілий знову звернувся до правоохоронців із заявою про викрадення його несправного транспортного засобу з території автостоянки.

- Працівники карного розшуку встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний місцевий мешканець. Викрадений мопед він продав, отримані кошти витратив на власні потреби, - повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Вячеслав Лавренюк.

Чоловіку оголошено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186 «Грабіж» та ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Стосовно нього обрано запобіжний захід - тримання під вартою.


2076Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: