Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 серпня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/08/04/provedena-narada-iz-vidpovidalnimi-za-pidgotovku-navchalnih-zakladiv-do-roboti-u-novomu-navchalnomu-rotsi-ta-v-osinno-zimovii-period.htm
новини, 4 серпня 2015

Проведена нарада із відповідальними за підготовку навчальних закладів до роботи у новому навчальному році та в осінньо-зимовий період


Департаментом освіти і науки облдержадміністрації проведена нарада із завідувачами господарських груп та спеціалістами відділів, управлінь освіти райдержадміністрацій, міськвиконкомів, професійно-технічних навчальних закладів, навчальних закладів обласного підпорядкування, відповідальними за підготовку підпорядкованих навчальних закладів до роботи у новому 2015/2016 навчальному році та в осінньо-зимовий період. Про це інформує Департамент освіти і науки ОДА.


Розглянуто питання стану підготовки навчальних закладів та установ освіти області до роботи у новому навчальному році та в осінньо-зимовий період, у т.ч. котельного обладнання, заміщення споживання природного газу (переведення котелень на альтернативні види палива) та порядок подання проектів ідей розвитку галузі у рамках програми “Стратегія розвитку Кіровоградської області на період до 2020 року”.


Під час наради презентували свою продукцію та послуги представники Кіровоградського заводу дозуючих автоматів (котли, що працюють з використанням альтернативних видів палива: пеллети, щепа, відходи рослинництва та ін.), приватного підприємства “Котлосантехмонтаж” (послуги з монтажних робіт котлів, сантехнічного обладнання, систем опалення, водопостачання).

Крім того, до присутніх представниками державного банку “Укрзазбанк” доведена інформація щодо кредитування фізичних та юридичних осіб в рамках реалізації програми “Тепла оселя”.




2618Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: