Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 серпня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/08/03/kerivnitstvo-ustinivskogo-vipravnogo-tsentru-nadalo-dopomogu-pensioneram-sela-ingulske.htm
новини, 3 серпня 2015

Керівництво Устинівського виправного центру надало допомогу пенсіонерам села Інгульське


Розуміючи усі тяготи сучасного життя та потреби верстви населення, яка прагне не лише захисту, а й піклування та допомоги – пенсіонерів, керівництво Устинівського виправного центру (№37) з відчуттям поваги та відповідальності вирішило внести певний вклад у підтримку цієї категорії осіб. 


Чималу кількість пенсіонерів налічує село Інгульське, на території якого знаходиться Устинівський виправний центр (№37), основним засобом існування яких є розведення худоби, утримання якої потребує значних як матеріальних, так і фізичних затрат. 



Тому, за ініціативи начальника виправного центру Володимира Жежеля було прийнято рішення надати допомогу пенсіонерам, які мешкають в межах села Інгульське у вигляді тюків соломи та сіна, які були розвезені по домівках. 

Слова подяки, висловлені мешканцями села, стали головним та найціннішим жестом вдячності за приділену увагу. Тож, будемо сподіватися, що роздані тюки соломи та сіна неодмінно стануть в нагоді при веденні односельчанами домашнього господарства.

2351Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: