Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 серпня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/08/03/-oleksandrija-zigrala-u-nichiju-z-metalistom-.htm
новини, 3 серпня 2015

“Олександрія” зіграла у нічию з "Металістом"


«МЕТАЛІСТ»: Погорілий-к, Рижук, Полянський, Курілов(Путівцев,88), Соболь, Ковальчук, Довгий, Рудика, Прийомов, Льопа(Чурко, 79), Куліш(Бєсєдін,57)

 ЗАПАСНІ: Сидоренко, Нойок,  Назаренко, Зубейко.

ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР: О. Севідов

ФК «ОЛЕКСАНДРІЯ» : Новак, Сухоцький, Пономар, Чорній(Козак, 66), Запорожан-к, Голенков(Старенький, 76),Грицук(Леонов,66), Чеботаєв, Шендрік,Банада, Басов.

ЗАПАСНІ: Леванідов, Микицей, Коломоєць, Імереков

ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР: В.Шаран

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Д.Льопа (20),О. Довгий (56) - А.Шендрік (23), А.Голенков (60), А.Сухоцький (90+2)

 ГОЛИ: О.Довгий (62) – А.Сухоцький (90+2)



Матч для обох команд мав дуже серйозне значення. І О.Севідов і В.Шаран детально вивчили сильні та слабкі сторони своїх суперників. Не раз керманичі обох команд пересікались як на футбольному полі так і на тренерських містках.О.Севідов будує практично нову команду. В.Шаран сповідуючи командну гру сподівається за рахунок зіграності складу збільшувати оберти в плані неординарних дій на вістрі атаки. 

Біля 100 найбільш відданих прихильників «Олександрії» відправились до Харкова, щоб підтримати своїх улюбленців. Напередодні потішили дублери (U-21), перегравши своїх ровесників 1:0  та наймолодші наші футболісти (U-19), які з мінімальним рахунком перемогли своїх візаві з «Динамо» на виїзді 1:0. В. Шаран зробив ставку на склад, який здобув перемогу у рідних стінах над запорізьким «Металургом».


 І ось матч розпочався. З цента поля починають наші. Першими заробляють кутовий і першими наносять удар по воротах « Металіста». А.Запорожан наважився на удар із-за меж штрафного господарів поля. Мяч пролетів значно вище воріт. Найбільш небезпечний момент біля воріт харків’ян був створений на 12 хвилині. Пройшла перспективна атака по центру з завершальним ударом В.Грицука, який обвідним ударом намагався вразити ворота С.Погорілого.В цілому перша п’ятнадцятихвилинка пройшла за цілковитої переваги підопічних В.Шарана. На 20 хвилині О.Довгий грубо порушує правила біля власного штрафного майданчика і відмінний удар А.Сухоцького накриває в блискучому кидку С.Погорілий. У "Металіста" гра явно не  клеїться і вони явно поступаються своїм суперникам у швидкості. О.Севідом відверто виказує незадоволення діями своїх підопічних.В. Шаран на диво спокійний. Принаймі зовнішньо.Оооооо! Супер момент в «Олександрії» Після флангової атаки і вивіряної подачі В.Грицука, В. Пономар пробиває головою. Мяч влучає в поперечку.  На 34 хвилині матчу фантастичному удару А.Голенкова в дальній верхній кут воріт харків’ян бракувало точності. Єдиний гострий момент біля воріт олександрійців господарі створили в кінцівці першого тайму.


 Небезпечний стандарт у виконанні Д.Льопи та зрізка від захисників на перший і єдиний кутовий на ворота А.Новака. В цілому перший тайм був повністю за гостями. Олександрійці завдали 6 ударів 3 з яких у створ воріт. Господарі спромоглися лишень на 1 удар по воротах А.Новака. Володіння м’ячем 58% у підопічних В.Шарана проти 42% у господарів. Наші футболісти подали 6 кутових, а харків’яни 1 .


Другий тайм розпочався як логічне продовження першого. «Олександрія»  грала першим номером а господарі задовольнялись рідкими та хаотичними контратаками. Але поступово харків’яни почали перехоплювати ініціативу і на 62 хвилині після довгого пасу у виконані А Бєсєдіна  О.Довгий, звільнившись від опіки захисників «Олександрії», вразив ворота  А.Новака – 1:0. Подвійну заміну проводить В.Шаран. Поле залишають В.Грицук та А.Чорній, а вступають у гру Д.Леонов та М.Козак. Після пропущеного голу гра в олександрійців розклеїлась. До того ж господарі почали діяти дуже повільно. Такий перебіг матчу їх явно влаштовував. На 80 хвилині матчу Д.Леонов небезпечно пробив по центру майже з лінії штрафного, але м’яч пролетів мимо воріт. Ще в одному випадку був близький до взяття воріт В.Пономар, який не дотягнувся до навісної передачі у штрафний майданчик. «Олександрія» влаштувала справжній штурм воріт С.Погорілого. В.Пономар знову влучає в поперечину.Та все ж таки фортуна сьогодні усміхнулась «Олександрії» А, Сухоцький на 2 доданій хвилині матчу вколочує м’яч у ворота «Металіста» 1:1.


2169Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: