Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/07/31/na-kirovogradschini-blizko-1-7-mln-grn-sprjamuvali-na-provedennja-robit-iz-zemleustroju.htm
новини, 31 липня 2015

На Кіровоградщині близько 1,7 млн. грн. спрямували на проведення робіт із землеустрою


У Кіровоградській області на розвиток земельних фондів цього року використали 1,69 млн гривень. На потреби землеустрою спрямували кошти, що надійшли у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва, повідомляє прес-служба Держгеокадастру.


Значну частину коштів витратили на фінансування робіт по інвентаризації земель – 1,5 млн. гривень. Майже 188 тис. грн. землевпорядна служба Кіровоградської області використала на проведення нормативної грошової оцінки земельних масивів та 1,3 тис. грн. на розроблення робочих проектів землеустрою з охорони земель.


«Фахівці землевпорядної служби контролюють своєчасність надходжень до бюджетів у порядку компенсації втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва. Кошти ми спрямовуємо на розвиток земельних ресурсів Кіровоградщини», - коментують кіровоградські землевпорядники.


Довідково: Згідно зі статтею 209 Земельного кодексу України, кошти, що надходять у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва, використовуються на освоєння земель для сільськогосподарських і лісогосподарських потреб, поліпшення угідь, охорону земель відповідно до розроблених програм та проектів землеустрою, а також на проведення інвентаризації земель, проведення нормативної грошової оцінки землі. Використання цих коштів на інші цілі не допускається.


1949Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: