Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/07/31/kirovogradska-zirka-zigrae-proti-girnika-sport-.htm
новини, 31 липня 2015

Кіровоградська «Зірка» зіграє проти «Гірника-Спорт»


1-го серпня в рамках чемпіонату України серед команд першої ліги кіровоградська «Зірка» на виїзді зіграє проти «Гірника-Спорт» із Комсомольська (Полтавська область).


Про це повідомляє сайт клубу.

Початок матчу о 18:00.

“Гірник-Спорт” після першого туру знаходиться на 12-й сходинці турнірної таблиці Першої ліги. “Зірка” - на 13-й.


Взаємини «Зірки» та «Гірника-Спорт» налічують всього 4 офіційні поєдинки. Тричі перемагала «Зірка», і один раз була зафіксована нічия. Перші протистояння відбулися в пам’ятний для наших земляків сезон 2008/09 років, коли кіровоградці здобули перемогу в групі «Б» другої ліги. Тоді «Зірка» 28 вересня в Кіровограді перемогла 1:0 (на 75-й хвилині з пенальті відзначився Сергій Яковенко), а 16 травня здобула мінімальну перемогу в Комсомольську – 2:1. Драматичні події в цьому поєдинку почали відбуватися в другому таймі. Спочатку на 62-й хвилині відкрив рахунок улюбленець кіровоградської публіки Олександр Кочура, але за чотири хвилин до фінального свистка Антон Шарко зрівняв рахунок. І знову долю поєдинку вирішив пенальті, який на 90-й хвилині реалізував все той же Кочура.



В минулому сезоні в першій лізі кіровоградці на виїзді в рамках 3-го туру розписали «мирову» з комсомольцями – 1:1 (на гол Ігоря Кірієнка влучним пострілом відповів Іван Рудницький). А у 18-му турі гравці «Зірки» на власному полі впевнено переграли футболістів «Гірника-Спорт» – 2:0. За кіровоградців відзначились Ігор Загальсьский та Олексій Чичиков.


3059Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: