Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/07/30/golovnii-militsioner-kirovogradschini-viznav-robotu-militsii-nezadovilnoju.htm
новини, 30 липня 2015

Головний міліціонер Кіровоградщини визнав роботу міліції незадовільною


Сьогодні у приміщені обласної міліції відбулась перша прес-конференція нового начальника УМВС в Кіровоградській області Сергія Кондрашенка.


Під час прес-конференції головний міліціонер області окреслив основні завдання та проблеми, які потрібно вирішити в регіоні. Посадовець наголосив, що криміногенний рівень у Кіровограді надзвичайно високий, тож міліція має з цим боротись. Одним із шляхів вирішення цієї проблеми є збільшення кількості патрулів. Тому до патрулювань вулиць разом з штатними працівниками УМВС залучатимуться представники батальйону «Кіровоград».


Також Сергій Кондрашенко розповів, що мав зустріч з секретарем Кіровоградської міської ради Іваном Марковським, на якій вони обговорювали проблеми міста, зокрема ситуацію з крадіжками металу та запчастин від ліфтів. За словами міліціонера, вони домовились з міською владою про виділення коштів на встановлення камер відеоспоостереження в найбільш проблемних місцях.


Головний міліціонер області наголосив, що робота міліції, загалом, є незадовільною і це потребує вирішення. Однією з основних проблем є нестача кадрів, котру, за словами посадовця, можна вирішити, коли буде підписаний «Закон про поліцію», і відбудеться оновлення особового складу.

2495Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: