Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/07/29/z-1-lipnja-u-kirovogradi-pratsjue-drugii-molodizhnii-trudovii-zagin.htm
новини, 29 липня 2015

З 1 липня у Кіровограді працює другий молодіжний трудовий загін


З 1 липня у Кіровограді працює другий молодіжний трудовий загін по благоустрою міста. 27 учнів і студентів, які були тимчасово працевлаштовані на комунальному підприємстві «Кіровоград-Благоустрій» Кіровоградської міської ради, отримали свої перші трудові книжки та заробітну плату. Інформує сайт міськради.



Начальник відділу сі’ї та молоді Людмила Дорохіна зазначила, що діти відчули свою дорослість, адже власна трудова книжка – це вже перший крок у самостійне відповідальне життя. Молодь відповідально поставилася до своїх обов’язків. Учасники молодіжного загону прибрали у сквері Слави біля Критого ринку, парку ім. Пушкіна, парку культури та відпочинку «Ковалівський» та територію біля пам’ятника «Жертвам Чонобиля». 

За словами Людмили Володимирівни в серпні поточного року вже працюватиме інший трудовий загін, в який залучена уся бажаюча молодь міста Кіровограда. Даний проект допоміг підліткам у здобутті самостійності, становлення їх як відповідальних особистостей та громадян своєї держави.


1868Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: