Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/07/28/u-novoarhangelskomu-raioni-u-ribalok-znaishli-granatu.htm
новини, 28 липня 2015

У Новоархангельському районі у рибалок знайшли гранату


Правоохоронці затримали двох мешканців Маловисківського району, які рибалили у сусідньому районі з гранатою.

Повідомили у прес-службі УМВС в області.

До Новоархангельського райвідділу міліції на вихідних звернувся житель іншої області. Заявник сказав, що в одному з сіл району на ставку невідомі особи здійснюють вилов риби сітками. 

— Правоохоронці виїхали на місце події, де застали двох 25-річних жителів Маловисківського району. У одного з чоловіків у кишені одягу було виявлено та вилучено предмет, схожий на гранату РГД-5 та окремо запал до неї, — розповів т. в. о. начальника Новоархангельского РВ УМВС в області Олексій Руденко. 


Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області. Правоохоронці з’ясовують походження боєприпасу та мету його зберігання. 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

2431Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: