Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/07/28/pres-klub-koruptsija-v-sistemi-vladi-ta-shahraiski-shemi-pri-nadanni-privatnih-kreditiv.htm
новини, 28 липня 2015

Прес-клуб: Корупція в системі влади та шахрайські схеми при наданні приватних кредитів


У середу, 29 липня, об 11:00 в приміщені Кіровоградського прес-клубу, (м. Кіровоград, вул. 50 років Жовтня, 1а, ТЦ «Копілка», 2-й поверх) відбудеться прес-конференція Ірини Дядюри та Анни Любомської постраждалих в результаті шахрайських схем при наданні приватних кредитів.


Під час пр-конференції мова йтиме про приватне кредитування, яке не підпадає під жодну норму оподаткування та шахрайські схеми позикодавців.


Зокрема, 21 листопада 2013 року Ірині Тимофіївні терміново потрібні були кошти на лікування дитини. Так як вона пенсіонерка і банки відмовили їй в наданні потрібного кредиту то вирішила звернутись до кредитної спілки (пізніше виявилось, що це просто фізична особа). Після привітної зустрічі, їй запропонували підписати документи позики і представити 2-х поручителів, які мають теж підписати розписки. Після підпису всіх документів на руки Ірина Тимофіївна отримала 3000 грн.. а пізніше дізналась, що у суді перебуває на розгляді цивільна справа про стягнення з неї та її поручителів боргів. Вона нібито винна 13 700 грн, а поручителі по 12 600 грн.


В прес-конференції візьмуть участь:

  1. Роман Швець, керівник юридичної консультації
  2. Ірина Дядюра, постраждала
  3. Анна Любомська, постраждала

2214Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: