Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/07/28/nachalnik-militsii-kirovogradschini-proviv-priiom-gromadjan-z-osobistih-pitan.htm
новини, 28 липня 2015

Начальник міліції Кіровоградщини провів прийом громадян з особистих питань


На зустріч з головним міліціонером області Сергієм Кондрашенком прийшли мешканці як Кіровограда, так і деяких районів області. Загалом розмова тривала протягом трьох годин. За цей час Сергій Григорович встиг вислухати більше 20 осіб та прийняти стільки ж заяв, надав роз’яснення з окремих питань та доручив підлеглим провести додаткові перевірки, повідомляє СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.


Питання, з якими люди звернулися на особистий прийом, здебільшого стосувалися ходу розслідування кримінальних проваджень, суперечок між сусідами, охорони правопорядку та прийому на службу в ОВС.

Уважно вислухавши кожного з відвідувачів, начальник Управління надав доручення керівникам профільних служб та встановив на виконання конкретні терміни.


Кожен, хто звернувся сьогодні за допомогою, чекає від нас рішучих дій. Об’єктивний розгляд заяв та реагування в рамках Закону – моя найголовніша вимога до керівників усіх рівнів! Люди, які звертаються з будь-яких питань, мають бути впевнені, що їх завжди почують, нададуть пораду та допоможуть у разі необхідності. Цю роботу контролюватиму особисто, – зазначив Сергій Кондрашенко. 

2001Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: